AUTOMOBILIŲ KVAPAI

Automobilių kvapai | Kvepalai automobiliui internetu | Imdeco

Domina stilingi ir kokybiški kvapai automobiliui? Virtualiame „Imdeco“ kataloge rasite išskirtinio dizaino ir aromato gaminius, kurie tiks asmeniniam naudojimui arba taps puikia dovana artimiesiems, draugams. Prabangūs, nišiniai aromatai sukurs išskirtinę atmosferą, suteiks transporto priemonei prabangos pojūtį. Toliau apžvelgsime virtualų asortimentą, pasidalinsime naudingomis įžvalgomis, kurios padės išsirinkti tinkamiausią gaminį internetu.

Aktyvūs filtrai

Automobilių kvapai „Imdeco“ asortimente

 

Ne tik būnant namuose, bet ir važiuojant automobiliu, norisi jausti malonų kvapą. Šiandien kvapai automobiliui gali skirtis tiek dizainu, tiek aromatu. Saldesnio aromato automobilio kvapas gali būti puiki dovana mamai, draugei, o sodrus – tėčiui ar mylimajam. Asortimente esantys automobilių kvapai gali būt:

 

  • vienkartiniai;
  • daugkartiniai.

 

Vienkartiniam naudojimui skirtos kvapiosios kortelės, kurias galima pakabinti ant galinio vaizdo veidrodėlio. Prabangaus dizaino kortelės taps automobilio salono dekoro elementu. Daugkartiniam naudojimui skirti pildomi kvepalai automobiliams – difuzoriai. Difuzoriai turi universalius spaustukus su kryptiniu antgaliu, kuris leis gaminį tvirtinti prie visų modelių oro išleidimo angų.

Be to, stilingo dizaino pakabinamas kvapukas automobiliui gali būti naudojamas ir namuose. Pavyzdžiui, kvapnią kortelę galima pakabinti ir drabužinėje. Atidarius drabužinės duris, iš karto pasklis malonus aromatas, kuris leis palaikyti švaros, gaivos pojūtį.

 

Kvapai automobiliams – kaip išsirinkti?

 

Nesvarbu, ieškote interjero detalės namams ar transporto priemonės salonui, domina išskirtinis kvapas namams ar kvepalai automobiliui – skirkite pakankamai laiko prekės paieškai. Tik tinkamai apgalvotas pirkinys pateisins visus keliamus lūkesčius. Be to, geriausi kvapai automobiliui bus tie, kurie atspindės asmeninį stilių. Todėl rinkdamiesi kvapą, atsižvelkite į:

 

  • Aromatą. Tai vienas pagrindinių kriterijų, nuo kurio priklauso kuriama nuotaika automobilyje. Norėdami sukurti žaismingą atmosferą, rinkitės citrusų aromatus, ramybę – žolelių, romantikos – gėlių, o susikaupimo – medienos.

  • Pritvirtinimo galimybę. Nuspręskite, kur norėsite pritvirtinti kvapą. „Imdeco“ kataloge esantys automobilių kvapai kabinami ant galinio vaizdo veidrodžio arba tvirtinami prie oro išleidimo angų.

  • Naudojimo trukmę. Vienas kvapas automobiliams gali būti skirtas vienkartiniam naudojimui (pavyzdžiui, kortelės džiugins mėnesį ar kelis), o kitas – naudoti ilgą laiką. Daugkartiniai gaminiai yra ilgaamžiai, nes šiuos galima lengvai papildyti kvapnia keramikine šerdimi. Be to, pasirinkę daugkartinius gaminius, sumažinsite taršą ir prisidėsite prie aplinkos tausojimo.
  •  

Atsižvelgę į minėtus aspektus, įsigysite geriausią prekę. Prabangūs automobilio kvapai suteiks savito stiliaus įspūdį bet kokiam salono interjerui. Išskirtiniai aromatai tolygiai pasklis per visą saloną ir leis mėgautis kelione. Žinoma, jeigu ieškote dovanos, atsižvelkite į gavėjo asmenybę ir poreikius.

 

Prabangūs automobilio kvepalai – stiliaus pojūtis vairuojant?

 

Tiems, kuriems svarbus estetikos pojūtis, lydintis visur, kur bebūtų, automobilio salonas nėra išimtis. Šiai dienai automobilių kvapus galima rinktis iš plataus asortimento. Vieni iš naujausių ir stilingiausių būdų, galinčių suteikti išskirtinį aromatą yra: 

 

  • kortelės;
  • buteliukai;
  • difuzoriai.
  •  

Tiek prabangi kortelė, tiek stilingi, pildomi difuzorių buteliukai ne tik suteiks malonų aromatą, bet ir išskirtinį stiliaus pojūtį vairuojant. Be to, dar viena alternatyva, suteikianti prabangų aromatą – purškiami automobilio kvepalai. Papurškus kvapą, kvepalų lašiukai įsigeria į saloną ir ilgai skleidžia malonų aromatą. Žinoma, su šiais reikia elgtis atsargiau. Nesvarbu, kurį būdą pasirinksite, čia svarbiausias – kokybiškas kvapas, kuris nedirgintų uoslės ar nesukeltų alerginių reakcijų.

 

Nesate tikri, ar vienkartinis, ar daugkartinis automobilio kvapas geriausiai patenkintų jūsų lūkesčius? O gal trūksta informacijos ir sunku pasirinkti? Pasikalbėkime – susisiekite jums patogiausiu būdu: telefonu, el. paštu ar žinute socialinių tinklų paskyrose. „Imdeco“ komanda pasiruošusi atsakyti į klausimus – padėsime išsirinkti labiausiai jums tinkančią prekę.