TAUPYKLĖS

Medinės taupyklės internetu, taupyklės-raidės | Imdeco

Ieškote originalios dovanos, o gal turite tikslą daugiau tapyti? Tuomet Jūsų dėmesio vertos „Imdeco“ asortimente esančios medinės taupyklės. Tai išskirtiniu dizainu pasižyminčios interjero detalės, kurios tikrai neliks nepastebėtos. Be to, tai puiki namų puošmena. Išsirinkite sau labiausiai patinkančią medinę taupyklę iš plataus asortimento ir užsisakykite internetu.

Aktyvūs filtrai

Medinės taupyklės-raidės

 

Personalizuotos dovanos yra vienos geidžiamiausių. Tai puikus būdas parodyti žmogui išskirtinį dėmesį. Taip pat jomis galime pradžiuginti ir patys save. Tobulas pasirinkimas ieškantiems personalizuotos dovanos gali būti medinė taupyklė-raidė. Ją galima rinktis tiek pagal žmogaus, kuriam norima įteikti, vardą, tiek pagal tam tikrą palinkėjimą. Pavyzdžiui, „S“ gali simbolizuoti sėkmę, „L“ – laimę, „D“ – džiaugsmą ir taip toliau. „Imdeco“ el. parduotuvės asortimente gausu skirtingų raidžių-taupyklių, todėl lengvai atrasite norimą. 

Medinės taupyklės internetu – tai ne tik originalus, bet ir aplinkai palankus sprendimas. Šioms interjero detalėms naudojamos medžiagos yra kruopščiai atrinktos ir suderintos. Jų pagrindas pagamintas iš klijuoto uosio masyvo, o priekinė dalis iš organinio stiklo. Todėl jei palaikote tvarų gyvenimo būdą, tokie aksesuarai neabejotinai verti Jūsų dėmesio. 

Medinė taupyklė-raidė patiks tiek mažam, tiek dideliam. Jos idealiai tinka norint pasveikinti jaunavedžius. Tereikia išrinkti jų vardo raides atitinkančias taupykles. Tam, kad tokia dovana taptų dar vertingesnė, į jos vidų galima įdėti pinigų arba dovanų kuponą. Taupyklės-raidės gali tapti ir šeimos simboliu, atspindinčiu kiekvieno šeimos nario vardą. Jomis galima dekoruoti spintelę, lentyną arba kitą namuose esantį baldą ar vietą.

 

Medinės kiaulės-taupyklės

 

Terminas kiaulė-taupyklė (angl. piggy bank) atsidaro prieš maždaug 600 metų. Tais laikais pinigai dažniausiai būdavo  saugomi puoduose arba moliniuose induose. Šie buvo gaminami iš oranžinės spalvos molio, kuris tuo metu buvo vadinamas „piggy“. Ilgainiui šis žodis buvo pradėtas tapatinti su „pig“, kuris išvertus iš anglų kalbos reiškia kiaulę. Nėra aišku, kas pirmasis sugalvojo tokią idėją, tačiau jau XIX amžiuje molio žiedėjai, gavę užsakymą pagaminti „pygg" taupykles, ėmė lipdyti kiaulės formos indus. Būtent taip ir atsirado šiandien visiems gerai žinomos kiaulės-taupyklės vaikams ir ne tik.

Originalią jų versiją galite rasti „Imdeco“ asortimente. Tai – medinė kiaulė-taupyklė. Ji pagaminta iš klijuoto uosio masyvo ir organinio stiklo, kurie suteikia šiam gaminiui išskirtinumo. Permatoma priekinė dalis leidžia patogiai stebėti, kiek pinigų jau sukaupta, taip pat užtikrina dinamišką taupyklės išvaizdą, kuri kinta priklausomai nuo viduje esančių monetų skaičiaus.

Medinės kiaulės-taupyklės pasižymi minimalistiniu dizainu, todėl atrodo labai stilingai. Tai gali būti šauni dovana tiek vaikams, tiek suaugusiesiems. O galbūt apie kiaulę-taupyklę svajojate Jūs patys? „Imdeco“ el. parduotuvėje esančios paprastos, tačiau kartu prabangios taupyklės internetu gali padėti išpildyti šią svajonę.

 

Kitos medinės taupyklės

 

Be anksčiau aptartų, „Imdeco“ svetainėje taip pat galite ir kitokių formų medinių taupyklių. Viena iš tokių – taupyklė-namelis. Ji gali tapti puikia paskata taupyti daiktams, skirtiems palengvinti kasdienybę namuose. Automobilių mėgėjams gali patikti taupyklė-automobilis. Tikėtina, kad tokia dovana pradžiuginsite tiek savo sūnų, tiek vyrą, tiek tėtį.

Originalios išvaizdos medinė taupyklė gali būti puiki dovana daugeliui. Taigi jei nežinote, ką įteikti sau brangiam žmogui gimtadienio ar kitos šventės proga, pasinaudokite tokia idėja. Tikime, kad šiame puslapyje lengvai rasite sau patinkančią taupyklę, kuri gali būti raidės, kiaulės ar kitokios formos. Tiesa, „Imdeco“ svetainėje galite rasti ir dar daugiau šaunių dovanų idėjų, tokių kaip rėmeliai, dėlionės. Spauskite ir rinkitės jau dabar.